http://ufu.co.il/files/f0kgi9gms7g2elaa9ywa.png

הגיעה החורף ובחורף רובנו יושבות בבית משועממות מאוד

לרוב יש גם הפסקות חשמל בגלל הגשם או שמשהו קרה

ונתקתם מתות משעמום בבית שאתם יודעות ששום

חברה לא תבוא אליך בקור כזה הנה המדריכים

למניעת שעמום בחורף 

כי מי לא מתה משעמום בחורף

מכירות את ההרגשה בחורף?
כשבחוץ קפוא ואין מה לעשות?
רוצות לבלות ערב חורפי מהנה , מרגיע וכיף ?
ממש קל ופשוט , רק תעקבי אחר ההוראות .

שלב ראשון :
תתקלחי לפני , שתרגישי נעים וכיף .
נכון , בחורף בכלל אין חשק בכלל להתקלח אבל כשאת במקלחת אין חשק לצאת , לא ?
כשתצאי מירחי על גופך קרם גוף שנמצא לרשותך
(אני בטוחה שיש לכל אחת )

שלב שני :
אם בבית נמצאת המשפחה תיהיי בחדר ,
אם לא אפשר גם בסלון
תסדרי את סמיכת הפוך שלך ותפזרי את כל הכריות שיש לך בחדר על המיטה (בעיקר ליד הראש)

שלב שלישי :
מראש תקני כרית שניתן לחמם במיקרוגל  .
זו כרית מיוחדת וקטנה ,בתוכה נמצאים כדורי חימום מיוחדים כאלה XD
את הכרית מחממים למשך כמה דקות [2 דקות בערך] , מוציאים מהמיקרו ומחכים קצת שלא תקבלי כוויה 
ואז כבר לא יהיה ערב חורפי מהנה

שלב רביעי :
תכיני לעצמך שוקו חם !
לא יודעת איך ? מדריך בפוסט הזה לאחר המדריך הזה !!! שוקו חם מאוד טעים , מחמם ומפנק ?!
קחי בקערה כמה עוגיות שאת אוהבת (יש גם מתכון לעוגיות)

שלב חמישי ואחרון :
מה שנותר לכן זה לשכב במיטה ,
להדליק טלוויזיה
לשים את כרית החימום שקניתן בעורף או באיזה חלק בגוף שתירצו 
קחו את השוקו החם שהכנתן ואת קערת העוגיות .
ופשוט תהני ותרגעי מערב חורף "חם" מפנק ומרגיע 

http://f.nanafiles.co.il/upload/Xternal/IsraBlog/46/75/75/757546/posts/23394264.png

הנה מתכונים ל-3 סוגים טעימים ושונים של שוקו מיוחד וטעים

 

 שוקו מיוחד וטעים מאז שלמדתי את המתכונים אני מכינה רק אותו לפי דעתי הוא הכי טעים

המרכיבים (ל-6-4 מנות):

1/2 1 כוסות חלב

3/4 1 כוסות (400 מ"ל) מיכל שמנת מתוקה 32%

445 גרם שוקולד מריר 53% מוצקי קקאו (קאליבו או דומה)

20 גרם שוקולד מריר70% מוצקי קקאו (טרופיליה ולרונה או דומה)

מרשמלו

קוביות שוקולד

קצפת

 

אופן ההכנה:

  1. מרתיחים את החלב ואת השמנת המתוקה. לאחר ההרתחה ממסיסים לתערובת את השוקולד ומסננים.
  2. מניחים בתחתית הספל מרשמלו וקוביות שוקולד, יוצקים עליהם את הנוזל החם ומקשטים בקצפת.


http://f.nanafiles.co.il/upload/Xternal/IsraBlog/46/75/75/757546/posts/23394264.png

 

  

השוקולטה

שוקו אם נוטלה

 

המרכיבים (ל-6-4 מנות):

4 כוסות (1 ליטר) חלב

1/2 1 כפית (12 גרם) אבקת קקאו איכותי

3 כפות (70 גרם) נוטלה

3 כפות (40 גרם) סוכר

כ- 3/4 מיכל שמנת (140 מ"ל) שמנת מתוקה 32%

250 גרם שוקולד חלב 32% מוצקי קקאו (קאליבו או דומה)

140 גרם שוקולד מריר 53% מוצקי קקאו( קאליבו או דומה)

 

אופן ההכנה:

  1. מחממים יחד את החלב, הסוכר, השמנת, הקקאו והנוטלה
  2. . כשהתערובת חמה ומעלה אדים, מערבבים את השוקולדים פנימה, תוך כדי ערבוב, עד שהם נמסים.
  3. מסננים ומגישים חם.


http://f.nanafiles.co.il/upload/Xternal/IsraBlog/46/75/75/757546/posts/23394264.png

 

 

הלבן

שוקו לבן ומיוחד מאוד

 

המרכיבים (ל-6-4 מנות):

1/2 4 כוסות חלב

1/2 1 כוסות (170 מ"ל) שמנת 32%

300 גרם שוקולד לבן

1/2 4 כפות (100 גרם) קרם נוגט

3/4 כוס (170 גרם) סוכר

1/2 5 כפות (45 גרם) אבקת חלב

 

אופן ההכנה:

  1. מרתיחים את כל המרכיבים ביחד.
  2. מסננים ומצננים.


http://f.nanafiles.co.il/upload/Xternal/IsraBlog/46/75/75/757546/posts/23394264.png

 

מתכון מעולה ל... עוגיות אוראו! [עוגיות סנדויץ']

חומרים (כ-26 עוגיות סנדביץ'):

2/3 כוס אבקת קקאו

3/4 כוס קמח

קורט מלח

60 גרם חמאה, רכה

1 כוס סוכר

1 ביצה, בטמפרטורת החדר

1/2 כפית וניל טהור

לקרם:

50 גרם חמאה, רכה

50 גרם מרגרינה, רכה

1/2 1 כוסות אבקת סוכר, מנופה

1 כפית תמצית וניל טהור

כלים:

2 תבניות אפייה שטוחות, מרופדות בנייר אפייה

 

הכנה:

1. מנפים ביחד לקערה את הקקאו, הקמח והמלח.

2. בקערת מיקסר (עם הקרס השטוח) מקציפים את החמאה 5 דקות במהירות בינונית, לתערובת רכה וקלילה (לא תפוחה). מוסיפים את הסוכר, ומקציפים לתערובת אחידה. מוסיפים את הביצה, ומערבלים היטב לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את הווניל ובמהירות נמוכה מוסיפים לבסוף את תערובת הקמח ומערבלים מעט, רק עד לקבלת תערובת אחידה.

3. מרדדים את הבצק לעובי 4 מ"מ בין 2 ניירות אפייה או פרגמנט. שמים את הניירות על תבנית שטוחה ומניחים במקרר 3 שעות לייצוב.

4. מחממים את התנור לחום בינוני-נמוך (160 מעלות צלזיוס).

5. מסירים את הנייר העליון וקורצים בבצק עיגולים בעזרת חותכן עגול בקוטר 5 ס"מ (מרדדים שאריות בצק רק פעם אחת). מניחים על התבניות במרית מתכת עם מרווחים ביניהם.

6. אופים 6 דקות עד שהעוגיות יציבות, אך נראות כאילו עדיין אינן אפויות מספיק (העוגיות מתקשות בצינון). מצננים בתבנית על רשת 7 דקות, ואז מעבירים לרשת בעזרת מרית, לצינון מלא.

אופן הכנת הקרם:

7. בקערת מיקסר (עם הקרס השטוח) מקציפים את החמאה והמרגרינה עד לקבלת תערובת אוורירית. מוסיפים את אבקת הסוכר לאט ובהדרגה,

ומקציפים לקרם קליל. מוסיפים את הווניל.

אופן ההרכבה:

8. הופכים מחצית מהעוגיות על משטח עבודה. בעזרת שקית זילוף עם פייה בקוטר 3/4 ס"מ, מזלפים כמות של 1/3 כפית קרם מעל למרכז כל עוגייה. מהדקים עוד עוגייה לקרם ולוחצים במרכז בעדינות כדי לעצב סנדביץ' עם שוליים אחידים (אפשר גם למרוח את הקרם בעזרת סכין מריחה). מאחסנים בקופסה אטומה עד יומיים בטמפרטורת החדר, או שומרים בהקפאה. 

התוצאה:

בתיאבון!!

http://f.nanafiles.co.il/upload/Xternal/IsraBlog/46/75/75/757546/posts/23394264.png

 

אבל לפעמים עדיף להכין איזה עוגה קטנה וטעימה אם שוקולד חם מבפנים בגלל זה הבאנו לכם את המתכון הבאה 

מתכון להכנת מוס שוקולד משובח![:

 

המצרכים הנדרשים:

 

6 ביצים מופרדות

 1/2 כוס סוכר

 250 גרם שוקולד מריר משובח

125 גרם חמאה רכה וחתוכה

קליפת תפוז מגוררת

 3 כפות קוניאק

 1 כפית תמצית וניל

 

אופן ההכנה:

 

1.מקציפים חלמונים וסוכר בקיערה, עד שמתקבלת תערובת אוורירית.

 2.שמים שוקולד בקערה ממתכתזכוכית עמידה בחום מעל סיר אדים[סיר מלא במים רותחים עד החצי. רצוי להרתיח על הגזלפני] ומערבבים פנימה תוך בחישה את החמאה עד שהיא נבלעת בשוקולד.

3.מוסיפים את תערובת החלמונים לתערובת השוקולד ומערבבים

 4.מקציפים בנפרד את החלבונים לקצף יציב.

 5.מקפלים

 

לאחר מכן, שופכים את כל התערובת לכוסות קטנות, ומכניסים למקרר לשלוש שעות.

 

והינה, יש לכם מוס שוקולד משובח

http://f.nanafiles.co.il/upload/Xternal/IsraBlog/46/75/75/757546/posts/23394264.png

ועכשיו אפשר באמת להתפנק בכיף לא לשכוח

אם תעשו את המדריך כל יום זה לא יהיה פינוק זה יהיה חוג משעמם

http://f.nanafiles.co.il/upload/Xternal/IsraBlog/46/75/75/757546/posts/23394264.png

 

 

 

 

רק משתמשים רשומים יכולים להגיב. לחצו כאן עכשיו כדי להירשם או להתחבר!

תגובות אחרונות

מאת: All-STAR
תאריך: 16/10/2014
הודעה: היי באלך עכבר??
מאת: kerenmor7
תאריך: 05/07/2014
הודעה: היי
תאריך: 25/06/2014
הודעה: יש לי כמה הודעות חשובות: 1. נפתחה תחרות מנהל או מנהלת ויש רק עוד מקום 1!!!!! 2. נפתח מבצע לייקים שווה ביותר! 3. נפתח המועדון, שווה כניסה! 4. נפתחה הרשמה למנויים עם המון המון בטבות! 5. נפתח מפעל ביקורות!!!! 6. נפתח פוסט 1 למנויים, שווה כניסה! זהו! תודה על ההקשבה וגלישה נעימה!(:
תאריך: 27/05/2014
הודעה: היי
מאת: רותם333
תאריך: 10/05/2014
הודעה: glitterfy-flpbk404000238918141.gif
Glitterfy.com - Photo Flipbooks
מאת: mayraz2003
תאריך: 09/05/2014
הודעה: עשיתי עוד משהו כי היה לי משעממם 2ae1032aacefmoomoogif
מאת: mayraz2003
תאריך: 09/05/2014
הודעה: עשיתי עוד משהו כי היה לי משעממם 2ae1032aacefmoomoogif
מאת: mayraz2003
תאריך: 09/05/2014
הודעה: היי אנא ההזמנה שלך ודרך אגב גם לי קוראים מאי ^.^ a679427742e1moomoogif
מאת: mayraz2003
תאריך: 08/05/2014
הודעה: 710fc9343222moomoojpg
מאת: tamary1
תאריך: 08/05/2014
הודעה: את יכולה להירשם להגרלת הפיקסלים אבל את צריכה למלא את הטופס
עמוד:




כניסות שונות: 19800
עמודים נצפים: 21613
האתר עודכן לאחרונה בתאריך 13.05.2014

האתר שפריץ נבנה באמצעות מומו אתרים - בניית אתרים לילדים בחינם.
כל הזכויות שמורות ל ו \ או ליוצרי התוכן המקוריים. רוצים לבנות אתר בחינם? לחצו כאן עכשיו!
נתקלתם בתוכן פוגע? תוכן מפר זכיות יוצרים? לחצו כאן כדי לדווח לנו.