ברוכים הבאים לאתר קונטרול!
מקווה שתהנו,
אוהבת המנהלת!
הצטרפה מנהלת חדשה ומושלמת! ליאלוש מפרסלי!:)
לפניך מתכון לעוגת תפולים.
עבוד על פי ההנחיות:
1.שטוף ידיים.
2. לא, אני לא אותתר לך על זה! לך שטף ידיים ומיד!
3. יפה. עכשיו תוציא מהמקרר 5 ביצים והחזק אותן היטב.
4. שים את 4 הביצים ששרדו את ההוצאה מהמקרר ושים אותן על השולחן.
5.נקה את כל הביצים שנשברו והוצא עוד פעם 5 ביצים, קח את 4 הביצים ששרדו ושים אותן (בעדינות!) על השולחן.
6. קח קערה.
7. שבור את הביצים לקערה ונקה את כל הנוזל מסביבה.
8. תוציא מן הארון קמח וסוכר.
9. אני שמחה שאתה יודע מה צריך לעשות כשצריך לנקות אבל זה לא מה שביקשתי. סגור את ארון כלי הניקוי ופתח את ארון המטבח.
10. לא, זה מלח. החזר את המלח למקום ותוציא קמח וסוכר.
11. עכשיו תמלא כוס קמח ושפוך לקערה.
12. יופי. נקה את כל הקמח שנשפך. עשה אותו הדבר עם הסוכר.
13. עכשיו הוצא מהמקרר 3 תפוחים וקלף אותם.
14. שים פלסטרים על החתכים. זכור: צריך לחתוך את התפוחים, לא לרצוח אותם.
15.תכניס הכל לתבנית ואת מה שנשאר בתבנית הכנס לתנור. המתן חצי שעה.
16. אם תוך חצי שעה היא לא מוכנה, סימן ששכחת להדליק את התנור. הדלק אותו והמתן עוד חצי שעה.
17. עזוב את הטלוויזיה ולך להוציא את העוגה.
18. עזוב את הטלוויזיה אמרתי! רונאלדו יחכה!
19. יופי גאון. עכשיו היא שרופה. לך לקונדיטוריה הקרובה לביתך וקנה עוגת תפוחים חדשה.
20. בדוק במיולן מה זה קונדיטוריה.
21. אכול אותה להנאתך.
22. תוריד קודם את הניילון, דביל!
תגובות אחרונות
הייי אני הודיה מנהלת האתר קינדר
אנחנו בספיישל חדש וכיפיי ספיישל קיץ!!!!
לדעתי העיצוב של הספיישל יצא יפה אני ישמח לדעת מה דעתכם
אזז....יש מבצע חדש שעשיתי לכבוד הקיץ וברור שגם לכבוד בחופש
אז מי שעושה לייק לאתר קינדר מקבל:שלט חתימה ומפריד נכון שווווההה!!!!
אז קדימה תיתנו לייקים מחכה לכם ♥
מימני הודיה מנהלת קינדר
זה לא פרסום!♥