פיצה:

מצרכים:

490 ג' קמח (3 וחצי כוסות)
כפית שמרים יבשים
1/3 כוס שמן זית
כפית סוכר
כף שטוחה מלח
240 מ"ל מים פושרים (כוס)

 

רוטב עגבניות:
200 ג' רסק עגבניות
בצל גדול קצוץ ומטוגן
כפית שום כתוש
כף שמן זית
מעט סוכר
פלפל שחור גרוס
מלח

אופן ההכנה

1. להכניס תבנית של תנור הפוכה לתנור, לחמם כ 20 דקות מראש ל 200 מעלות.

2. לערבב קמח שמרים וסוכר טיפה לערבב להוסיף מלח ואת שאר המצרכים, לעבד לבצק ולהתפיח כ 20 דקות.

3. לתת לישה קצרה לבצק ולחלק לשלושה כדורים, כל כדור לרדד לעלה דק על נייר אפייה למרוח רוטב ולשים תוספות.

4. להניח את הפיצה על התבנית ולאפות כ 15 דקות, לפזר גבינה צהובה ולאפות עד שהגבינה נמסה עוד כמה דקות.

הערות:
יוצאות 3 פיצות בגודל בינוני קצת פחות
אפשר להכין  פיצה מכדור אחד ושאר הכדורים ממתינים וכשהפיצה הראשונה נאפת אני מכינה את השנייה וככה כשהראשונה יוצאת מהתנור השנייה נכנסת ואני ממשיכה לכדור השלישי.
מי שמעוניין בפיצה גדולה אפשר לחלק לשניים או פיצה אחת גדולה.

 

                                                         כדורי שוקולד

מצרכים:
ל-20-30 כדורים

200 גרם פירורי ביסקוויט או פירורי עוגה יבשה (כל עוגה)
1/2 חבילה קטנה (50 גרם) חמאה מומסת
150 גרם שוקולד מריר
2 כפות (40 גרם) ריבת תות
1/4 1 כפות (20 מיל)' ליקר שוקולד איכותי
1 חבילה קוקוס

לשידרוג:
40 גרם שקדים (קצוצים גס)
סוכריות צבעוניות לקישוט

אופן ההכנה:
ממסים את החמאה, מוסיפים את פירורי הביסקוויט ומערבבים היטב.

ממיסים שוקולד בבן מארי או במיקרוגל (מכיוון שעוצמות המיקרוגל שונות כדי להימנע מחריכה של השוקולד יש לחמם רק למשך כחצי דקה, שוב ושוב עד שהשוקולד נמס).

מוסיפים את השוקולד המומס ואת שאר המצרכים ומערבבים לתערובת אחידה.

יוצרים כדורים, מפזרים קוקוס (או סוכריות צבעוניות) על מגש או צלחת רחבה ומגלגלים את הכדורים עד שכולם מכוסים קוקוס / סוכריות

                                                            פנקייק

מצרכים:

  • 1/4 1 כוסות קמח
  •  
  • 1 כף אבקת אפייה
  • 1 כף סוכר
  • 1/2 כפית מלח
  • 1 ביצה
  • 1 כוס חלב
  • 2 כפות שמן

אופן ההכנה:

1. מנפים את המצרכים היבשים, מוסיפים את החלב, הביצה והשמן.

2. מערבבים עד לקבלת בלילה חלקה

3. יוצקים בעזרת תרוד למחבת פנקייק חמה. מחכים קצת עד שהפנקייק נפרד בקלות מהמחבת, הופכים ומוציאים.
(בהתאם לגודל המחבת והתרוד יש לצקת את הבלילה במהירות על כל שטח המחבת)

4. הגישו עם סירופ מייפל, שוקולד, ריבה על פי טעמכם האישי.

 

 

בקרוב עוד.....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

רק משתמשים רשומים יכולים להגיב. לחצו כאן עכשיו כדי להירשם או להתחבר!

תגובות אחרונות

תאריך: 07/12/2015
הודעה: תמר
תאריך: 13/09/2015
הודעה: thl gah, t, vreg cf,hc, yexy ak v,dhcu
תאריך: 26/03/2015
הודעה:

שימו לב!!!

נשארו רק עוד שלושה מקומות

להרשמה לתחרות העיצובים.

מהרו להרשם מספר המקומות מוגבל!!

והפרס:חתימה מעוצבת+שבוע של פרסום באתר שלי!!!

הקליקו כאן

והכנסו לאתרי.

 

אני מזמינה אותך(:
תאריך: 23/01/2015
הודעה:

מכירים הפיג'מות ?

אוהבים הפיג'מות ?

רוצים לראות כל הזמן הפיג'מות ?

רוצים לראות קטעי בלעדיים של הפיג'מות ורק של הפיג'מות ?

אנחנו כאן בשבילכם !

רק היכנסו לאתר על ידי לחיצה על שמנו, תעלו על פיג'מה, תמצאו את האוזניות והיכנו לחוויה שמלאה בפיג'מות, פיג'מות ורק פיג'מות !

אז כנסו עכשיו ^^

ההנהלה ♥

 

תאריך: 28/12/2014
הודעה: עושה אירוע? אל תשכח להזמין חברה למגנטים לאירועים , זה חשוב מאוד על מנת שיזכרו את האירוע.
עמוד:




כניסות שונות: 62162
עמודים נצפים: 75365
האתר עודכן לאחרונה בתאריך 16.05.2014

האתר לימונענע נבנה באמצעות מומו אתרים - בניית אתרים לילדים בחינם.
כל הזכויות שמורות ל ו \ או ליוצרי התוכן המקוריים. רוצים לבנות אתר בחינם? לחצו כאן עכשיו!
נתקלתם בתוכן פוגע? תוכן מפר זכיות יוצרים? לחצו כאן כדי לדווח לנו.