מאסטר שף מתכונים

בטח אתם צופים  במאסטר בטלוויזיה והמאכלים שם ממש מגרים אותכם ואתם רוצים לנגוס במנה אז למה לא?!

 

בעמוד זה יש מתכוני מאסטר שף ואולי אני גם אוסיף עמוד של משחקי השף מתכונים אבל כרגע זה מתכוני מאסטר שף יאלה למה אתם מחכים בואו לבשל מאכלים טעימים!!!!

גלידה:

  • 250 מ"ל שמנת מתוקה

  • מקל וניל אחד
  • 3 חלמונים
  • 70 גרם סוכר

קראמבל ורוטב אנגלז:

  • 200 גרם קמח

  • 60 גרם סוכר
  • 60 גרם אבקת שקדים
  • 130 גרם חמאה
  • פקק תמצית וניל
  • קורט מלח
  • 250 מ"ל שמנת מתוקה
  • מקל וניל אחד
  • 3 חלמונים
  • 50 גרם סוכר

מרנג וג'לי:

  • פקק תמצית וניל

  • 300 גרם סוכר
  • 100 גרם מים
  • 4 חלבונים
  • 250 מ"ל מיץ תפוחים
  • אגר אגר (על כל 100 מ"ל מיץ מוסיפים גרם אחד של אגר אגר)

     

תפוחים מקורמלים:

  • תפוח וחצי גדולים (גרני סמית)

  • 2 כפות סוכר חום
  • 50 גרם חמאה
  • קורט ציפורן
  • רבע כפית קינמון
  • מעט מים (אולי רבע כוס)

צ'יפס תפוחים:

  • תפוח פינק ליידי

  • אבקת סוכר

אופן ההכנה:

 

1. הגלידה: מרתיחים שמנת עם מקל וניל( את המקל חוצים ומורידים את כל הגרגירים לתוך השמנת). מערבבים 3 חלמונים בקערה מוסיפים סוכר ומערבבים נמרצות על מנת שהסוכר לא יבשל את החלמון. מוסיפים שליש מכמות השמנת לחלמונים תוך כדי טריפה.
 

2. מחזירים הכל לסיר מבשלים עד שהרוטב מגיע ל-82 מעלות (יש להשתמש במדחום מיוחד) מקררים מיד את הקערה (שמים אותה בתוך קערה נוספת מלאה בקרח) ומעבירים למכונת הגלידה לשעה וחצי.
 

3. הקראמבל: מניחים את כל החומרים במעבד המזון. מפזרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה, ומעבירים לתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות, עד שהקראמבל משחים.
 

4. המרנג: מבשלים את הסוכר והמים בסיר עד שהם מגיעים לחום של 114 מעלות. כשהם מגיעים לטמפרטורה הזאת מתחילים להקציף במיקסר את החלבונים.
 

5. כשהטמפרטורה מגיעה ל-118 מעלות מורידים מהאש ומוסיפים בזרם דק את הסירופ לחלבונים תוך  כדי שהמערבל עובד. מקציפים עד שהקערה קרה ואז מוסיפים פקק תמצית וניל.
 

6. הג'לי: שמים את  המיץ והאגר, אגר במחבת ומביאים לרתיחה, מבשלים כדקה נוספת ומעבירים לתבנית ומכניסים למקרר.
 

7. צ'יפס התפוחים: מוציאים את הליבה מהתפוח ואז חותכים את התפוחים (במנדולינה) לצורת טבעות. בתבנית אפיה מסדרים את התפוחי עץ ועליהם מפזרים אבקת סוכר משני הצדדים. מכניסים לתנור בחום של 110 מעלות לאחר חצי שעה הופכים את התפוחים וממשיכים לאפות עוד חצי שעה.
 

8. התפוחים המקורמלים: קולפים וחותכים את לחתיכות קטנות את התפוחים. ממיסים את הסוכר החום במחבת. מוסיפים את קוביות התפוח והחמאה ומערבבים טוב. מוסיפים גם  את המים, הקינמון והציפורן. מבשלים עד שהתפוחים רכים מבחוץ ולעיסים מבפנים.
 

9. רוטב אנגלז: מרתיחים שמנת עם מקל וניל (את המקל חוצים ומורידים את כל הגרגירים לתוך השמנת). מערבבים 3 חלמונים בקערה מוסיפים סוכר ומערבבים נמרצות על מנת שהסוכר לא יבשל את החלמון. מוסיפים שליש מכמות השמנת לחלמונים תוך כדי טריפה. מחזירים הכל לסיר ומבשלים עד שהרוטב מגיע לחום של  82 מעלות. מקררים מיד את הקערה (שמים אותה בתוך קערה נוספת מלאה בקרח).
 

10. בניית המנה: מפזרים את הקראמבל בצורה אובלית ועליו הגלידה. שמים אנגלז בצורת מריחה על הצלחת ועליו מסדרים גבעה של התפוחים המקורמלים. מעבירים את המרנג לשק זילוף קטן עם צנתר חלק ומזלפים את המרנג על התפוחים המקורמלים. חותכים את הג'לי לקוביות של חצי ס"מ על חצי ס"מ. מניחים 3 תפוחים אחד ליד השני - בתפוח הקטן מניחים קובייה אחת של ג'לי, בתפוח הבינוני 2 קוביות ובתפוח השלישי 3 קוביות. שורפים את המרנג עם ברנר. מהגלידה יוצרים קנל (צורה מאורכת שמשיגים בעזרת 2 כפות) ומניחים על הקראמבל.

 

רק משתמשים רשומים יכולים להגיב. לחצו כאן עכשיו כדי להירשם או להתחבר!

תגובות אחרונות

מאת: Annabel
תאריך: 31/05/2014
הודעה:

5389ee9c94232.gif

התמונה מקושרת לשם

*סורי אם אסור לפרסם

תאריך: 21/05/2014
הודעה: ליהי מיקנר גם פתחה אתר : http://www.moomoo.co.il/sites/lolipopi1
תאריך: 21/05/2014
הודעה: היי עינב זאת נויה שוב פתחתי אתר חדש ^-^ חחחחח
מאת: נויה♥
תאריך: 29/04/2014
הודעה: היי עינב זאת נויה פתחתי עוד אתר =]
מאת: ♥luki♥
תאריך: 19/04/2014
הודעה: את אצלי במומלצים
מאת: tal2010
תאריך: 18/04/2014
הודעה: אתר מהמם
מאת: עינב2003
תאריך: 15/04/2014
הודעה: זוכים בהגרלה הזוכים בהגרלה הם: פופ סטאר עדי ועינב המלכות (האתר הורוד והשווה) ויולטה העונה הראשונה והשנייה כדי לכם להיכנס לאתרים אלה כי הם שווים כנסו בחיפוש וכתבו את שמותיהם !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מאת: ♥luki♥
תאריך: 10/04/2014
הודעה: אני רוצה להשתתף בהגרלה!
מאת: ♥luki♥
תאריך: 10/04/2014
הודעה: אני משנה את השם של האתר שלי לפופ סטאר
מאת: ♥luki♥
תאריך: 10/04/2014
הודעה: עינב את מחוברת?
עמוד:




כניסות שונות: 22058
עמודים נצפים: 24099
האתר עודכן לאחרונה בתאריך 15.04.2014

האתר אליאנה תדהר:) נבנה באמצעות מומו אתרים - בניית אתרים לילדים בחינם.
כל הזכויות שמורות ל ו \ או ליוצרי התוכן המקוריים. רוצים לבנות אתר בחינם? לחצו כאן עכשיו!
נתקלתם בתוכן פוגע? תוכן מפר זכיות יוצרים? לחצו כאן כדי לדווח לנו.