חם לכם בטירוףףף!!!המזגן התקלקל והיתקלקלו גם המאווררים וממש חם לכם!
ובא לכם כזה משהו שבין שתייה לאכילה משהו קר כזה ונורההה טעים!
אז מה עושים?ניכנסים לאתר "אמנה עיצובים" ניכנסים לעמוד "שייקים",
בוחרים לכם איזה סוג שייק שאתם אוהבים ונהנים מהטעם שאחרי ההכנה!
הינה מתכונים ממש טעימים של כל מיני סוגי שייקים!
תהנו:)
------------------------
אופן ההכנה הכללי:
ממלאים כוס בפרי חתוך ושופכים לבלנדר. מוסיפים כוס של נוזל כבסיס השייק, קוביות קרח וממתיק לפי הטעם האישי, מעבדים כמה דקות בבלנדר - והרי לכם שייק לתפארת.
על המתכון הבסיסי של השייק אפשר לעשות מגוון רחב של לפי טעמם של בני המשפחה והמצאי במקרר.
- שני טיפים חשובים:
כדאי שהנוזל שעל בסיסו יעורבל השייק יהיה קר מאד.
כדאי גם לקרר את כוסות השייק במקרר/מקפיא לפני מזיגת השייק לתוכן, כדי לשמר את קור המשקה.
שייק פירות בסיסי עם חלב
החומרים:
1/2 כוס חלב
1/2 כוס פירות חתוכים - תותים, אפרסקים, משמשים, אגסים, בננות, נקטרינות - או כל פרי שאתם אוהבים.
2-3 קוביות קרח
אפשר להוסיף גם מעט תמצית וניל או סוכר להמתקה - בעיקר כשמדובר בפירות חמצמצים כמו משמשים או נקטרינות.
אופן ההכנה:
מועכים את הפירות עם החלב בבלנדר. אפשר לכתוש את קוביות הקרח תחילה או להוסיף אותן שלמות לשייק המוכן.
גוונים:
את החלב אפשר להחליף במים או יוגורט
פירות - אפשר לגוון כרצונכם.
שייק תות-בננה
החומרים:
2 כוסות תותים רחוצים
2 בננות בשלות
כוס קוביות קרח
1/2 כוס יוגורט - אפשר בטעם תות
1/2 כוס חלב
מעט דבש - אם רוצים להמתיק.
אופן ההכנה:
אם רוצים כותשים את קוביות הקרח בבלנדר. אפשר גם להשאיר אותן שלמות. מערבבים את כל שאר החומרים בבלנדר ומוסיפים את הקרח. מגישים עם חצי פלח תות מעל.
שייק מנגו
החומרים:
מנגו שלם, ללא הגלעין והקליפה
גביע יוגורט דל שומן
1/3 כוס מיץ תפוזים
2-4 קוביות קרח
אופן ההכנה:
מערבלים את כל החומרים במערבל עד לקבלת מרקם חלק.
שייק סלט פירות
2-4 מנות
החומרים:
כוס אחת מיץ תפוזים
כוס אחת מיץ אפרסקים + חצי כוס אפרסקים קלופים וחתוכים
בננה אחת
כוס אננס חתוך
כוס חלב
אופן ההכנה:
מערבלים את כל החומרים ומוסיפים עלי נענע או ענבים חתוכים לקישוט.
אפשר כמובן להחליף את הפירות בכל פרי אחר, לפי הטעם.
שייק שוקולד
החומרים:
כוס חלב קר
2 כפות סירופ שוקולד
3 כפות גדולות של גלידת שוקולד.
מערבלים את כל החומרים ביחד. אם רוצים שהשייק יהיה סמיך יותר - מוסיפים גלידה. אם רוצים שיהיה אוורירי יותר - מוסיפים מעט חלב.
גוונים:
לטעם מוקה - אפשר להוסיף כף של קפה נמס במים או כף של גלידת מוקה.
לטעם תפוזים - אפשר להוסיף 1/4 כוס מיץ תפוזים או גרד קליפת תפוז או כף גלידת תפוז.
לטעם מנטה - להוסיף בעת הערבול מעט עלי מנטה.
לטעם שקדים - להוסיף כפית תמצית שקדים.
לטעם רום-צימוקים - להוסיף כפית תמצית רום ומעט צימוקים בעת הערבול.
אפשר כמובן לבסס את השייק על כל סוג של גלידה.
בתאבון!
תגובות אחרונות
אז למה כדאי להיכנס ל-michstars?!
1. כל עמוד יש סוויץ' מסוים
2. יש את העידכונים הכי חמים
3. האתר עובר שידרוגים יום יום
4. מקשיבים לדעת הגולשים
אז מקווה שתכנסו!!
בהצלחה באתרים שלכם...
3> מיכל2004
הייי לכולם!
אשמח שתבקרו באתר שלי♥
# סליחה אם אסור לפרסם, בפעם הבאה תגידו לי #
זה קרה!!!!
פינת מנוים הגיעה!!!!
היכנסו לכאן כדאי להירשם