חם לכם בטירוףףף!!!המזגן התקלקל והיתקלקלו גם המאווררים וממש חם לכם!

ובא לכם כזה משהו שבין שתייה לאכילה משהו קר כזה ונורההה טעים!

אז מה עושים?ניכנסים לאתר "אמנה עיצובים" ניכנסים לעמוד "שייקים",

בוחרים לכם איזה סוג שייק שאתם אוהבים ונהנים מהטעם שאחרי ההכנה!

הינה מתכונים ממש טעימים של כל מיני סוגי שייקים!

תהנו:)

------------------------

אופן ההכנה הכללי:

ממלאים כוס בפרי חתוך ושופכים לבלנדר. מוסיפים כוס של נוזל כבסיס השייק, קוביות קרח וממתיק לפי הטעם האישי, מעבדים כמה דקות בבלנדר - והרי לכם שייק לתפארת. 
על המתכון הבסיסי של השייק אפשר לעשות מגוון רחב של לפי טעמם של בני המשפחה והמצאי במקרר.

 

- שני טיפים חשובים:
כדאי שהנוזל שעל בסיסו יעורבל השייק יהיה קר מאד. 
כדאי גם לקרר את כוסות השייק במקרר/מקפיא לפני מזיגת השייק לתוכן, כדי לשמר את קור המשקה.

 

 

שייק פירות בסיסי עם חלב

החומרים:

1/2 כוס חלב
1/2 כוס פירות חתוכים - תותים, אפרסקים, משמשים, אגסים, בננות, נקטרינות - או כל פרי שאתם אוהבים. 
2-3 קוביות קרח
אפשר להוסיף גם מעט תמצית וניל או סוכר להמתקה - בעיקר כשמדובר בפירות חמצמצים כמו משמשים או נקטרינות. 


אופן ההכנה:
 מועכים את הפירות עם החלב בבלנדר. אפשר לכתוש את קוביות הקרח תחילה או להוסיף אותן שלמות לשייק המוכן. 

גוונים:

את החלב אפשר להחליף במים או יוגורט

פירות - אפשר לגוון כרצונכם. 



שייק תות-בננה


החומרים:

2 כוסות תותים רחוצים
2 בננות בשלות
כוס קוביות קרח
1/2 כוס יוגורט - אפשר בטעם תות
1/2 כוס חלב
מעט דבש - אם רוצים להמתיק. 


אופן ההכנה:
 אם רוצים כותשים את קוביות הקרח בבלנדר. אפשר גם להשאיר אותן שלמות. מערבבים את כל שאר החומרים בבלנדר ומוסיפים את הקרח. מגישים עם חצי פלח תות מעל. 
 

שייק מנגו

החומרים:
מנגו שלם, ללא הגלעין והקליפה
גביע יוגורט דל שומן
1/3 כוס מיץ תפוזים
2-4 קוביות קרח


אופן ההכנה:
מערבלים את כל החומרים במערבל עד לקבלת מרקם חלק.

 

 

שייק סלט פירות

2-4 מנות


החומרים:

כוס אחת מיץ תפוזים
כוס אחת מיץ אפרסקים + חצי כוס אפרסקים קלופים וחתוכים
בננה אחת
כוס אננס חתוך
כוס חלב 

אופן ההכנה:

מערבלים את כל החומרים ומוסיפים עלי נענע או ענבים חתוכים לקישוט. 

אפשר כמובן להחליף את הפירות בכל פרי אחר, לפי הטעם.

 

 

שייק שוקולד

החומרים:



כוס חלב קר
2 כפות סירופ שוקולד
3 כפות גדולות של גלידת שוקולד.

מערבלים את כל החומרים ביחד. אם רוצים שהשייק יהיה סמיך יותר - מוסיפים גלידה. אם רוצים שיהיה אוורירי יותר - מוסיפים מעט חלב. 

גוונים:
לטעם מוקה - אפשר להוסיף כף של קפה נמס במים או כף של גלידת מוקה. 
לטעם תפוזים - אפשר להוסיף 1/4 כוס מיץ תפוזים או גרד קליפת תפוז או כף גלידת תפוז. 
לטעם מנטה - להוסיף בעת הערבול מעט עלי מנטה. 
לטעם שקדים - להוסיף כפית תמצית שקדים. 
לטעם רום-צימוקים - להוסיף כפית תמצית רום ומעט צימוקים בעת הערבול. 

אפשר כמובן לבסס את השייק על כל סוג של גלידה. 

 

בתאבון!

 

רק משתמשים רשומים יכולים להגיב. לחצו כאן עכשיו כדי להירשם או להתחבר!

תגובות אחרונות

מאת: מיכל2004
תאריך: 17/05/2018
הודעה:

אז למה כדאי להיכנס ל-michstars?!

1. כל עמוד יש סוויץ' מסוים 

2. יש את העידכונים הכי חמים

3. האתר עובר שידרוגים יום יום

4. מקשיבים לדעת הגולשים

אז מקווה שתכנסו!!

בהצלחה באתרים שלכם...

3> מיכל2004

7cb538bac6e6cf46b8d04ec8c90272f4--gifs.j

מאת: 054טל2
תאריך: 11/11/2017
הודעה:

הייי לכולם!
אשמח שתבקרו באתר שלי♥

f531aa7c34080ad6765ceedcabc1a1cb5a070036 

# סליחה אם אסור לפרסם, בפעם הבאה תגידו לי #
 

תאריך: 11/11/2017
הודעה:

זה קרה!!!!

פינת מנוים הגיעה!!!!

היכנסו לכאן כדאי להירשם

מאת: חייכן
תאריך: 10/11/2017
הודעה: כנסו לאתר שלי ואתם לא תפסיקו לצחוק נו כבר נכנסתם? כנסו לאתר בדיחות וחידות של חייכן
מאת: Alonlon
תאריך: 05/05/2017
הודעה:

3852059.png

עמוד:




כניסות שונות: 75313
עמודים נצפים: 81761
האתר עודכן לאחרונה בתאריך 13/05/2016

האתר אמנה עיצובים נבנה באמצעות מומו אתרים - בניית אתרים לילדים בחינם.
כל הזכויות שמורות ל ו \ או ליוצרי התוכן המקוריים. רוצים לבנות אתר בחינם? לחצו כאן עכשיו!
נתקלתם בתוכן פוגע? תוכן מפר זכיות יוצרים? לחצו כאן כדי לדווח לנו.