מצרכים :
2 ביצים
1 צנצנת קצפת צמחית (250 גרם)
5 כפות אבקת קקאו ממותק , אינסטנט
3 כפות סוכר
1 כפית תמצית וניל
2 קערות להקצפה
קערית קטנה
מקצפה (מיקסר)
כף מדידה
כפית
מרית גומי (לקקן)
2 תבניות הקפאה
1.אמא יכולה לעזור בשלב זה : מפרידים את הביצים
שמים את החלבונים (הלבנים) בקערה להקצפה ואת החלמונים (הצהובים) בקערית
2.מקציפים את הקצפת הצמחית בקערת הקצפה אחת עד שנוצרת קצפת רכה.
מוסיפים בהדרגה את הקקאו הממותק וממשיכים להקציף עד שנוצרת קצפת שוקולד יציבה.
3.מנקים ומייבשים את המקצפים. מקציפים את החלבונים בקערת הקצפה השניה עד שנוצר קצף רך
מוסיפים לאט את הסוכר וממשיכים להקציף עד שהקצף יציב.
4.מערבבים את החלמונים עם התמצית וניל.מוסיפים לקצפת,כף אחרי כף,ובוחשים בעדינות בכף גדולה או מרית גומי (לקקן)
5.מוסיפים לתערובת גם את הקצף ובוחשים בקלות ובעדינות.
מעבירים לתבניות הקפאה ומכסים היטב בנייר פרגמנט
6.מקפיאים בתא ההקפאה כמה שעות
חותכים לקוביות או יוצרים כדורים בכף מיוחדת.
מגישים בקעריות קטנות ויוצקים על הגלידה את הסירופ
זהו בתאבון !
תגובות אחרונות
סורי אם אסור לפרסם, נשמח אם תכתבו לנו בתגובות♥
בזוקה במומולצים והכל בזכותכם!
תיכנסו לאתר ששיגע את הרשת.
עם תחרויות פעילויות מדריכים ועוד המון דברים.
ולא לשכוח פינה שלמה רק למנוים!
אז מה אתם עושים פשוט תיכנסו לאתר הכי טוב ברשת.