ביצה בקן
מצרכים ל6 מנות:
6 פרוסות לחם
1 כפות מרגרינה
6 ביצים
כפית מלח
אופן ההכנה
שמים את הלחם על צלחת או קרש חיתוך, ובעזרת כוס (או חותך עוגיות) עושים חור עגול במרכז כל פרוסה.
מחממים את המרגרינה במחבת, מטגנים את פרוסת הלחם מצד אחד עד שיזהיבו והופכים לצד השני בעזרת מרית.
פותחים כל ביצה לקערית ושופכים לתוך החורים שבפרוסות. מכסים את המחבת במכסה וממשיכים לטגן כ-5 דקות, עד
שהביצים עשויות.
ושמים בצלחת. חוזרים על הפעולה עד שכל הפרוסות מוכנות. מוסיפים מעט מלח על הפרוסה ואוכלים.
תגובות אחרונות
סורי אם אסור לפרסם, נשמח אם תכתבו לנו בתגובות♥
בזוקה במומולצים והכל בזכותכם!
תיכנסו לאתר ששיגע את הרשת.
עם תחרויות פעילויות מדריכים ועוד המון דברים.
ולא לשכוח פינה שלמה רק למנוים!
אז מה אתם עושים פשוט תיכנסו לאתר הכי טוב ברשת.