מצרכים:
כוס קמח ועוד כף קמח
רבע כוס סוכר
חצי כפית תמצית וניל
60 גרם חמאה רכה בטמפרטורת החדר
1 חלמון (הצהוב של הביצה)
לציפוי: חצי חבילת שוקולד מריר (50 גרם)
לחמם את התנור ל180 מעלות.
לערבב בקערה קמח, חמאה רכה, סוכר, תמצית וניל וחלמון ביצה עד שמתקבל בצק אחיד ונוח לעבודה.
לקמח משטח עבודה ולרדד את הבצק בעזרת מערוך. לקרוץ עוגיות בעזרת קורצן עוגיות.
לסדר את העוגיות במרווחים על נייר אפיה ולאפות במשך כרבע שעה. לאחר מכן להוציא מהתנור ולקרר מעט בחוץ.
להמיס את השוקולד המריר במקרוגל, לערבב ולהזליף על העוגיות.
תגובות אחרונות
סורי אם אסור לפרסם, נשמח אם תכתבו לנו בתגובות♥
בזוקה במומולצים והכל בזכותכם!
תיכנסו לאתר ששיגע את הרשת.
עם תחרויות פעילויות מדריכים ועוד המון דברים.
ולא לשכוח פינה שלמה רק למנוים!
אז מה אתם עושים פשוט תיכנסו לאתר הכי טוב ברשת.