עמודים חדשים באתר :
איך לעשות מחליק טבעי - חדשש!!
איך לסדר תלתלים - חדשש!!
פוסט 24- לוגאן פול!! - חדשש!!!
בקשות או פניות
May_david198@walla.com
הודעונת חשובונת! :C
1. נוספה קטגוריה נוספת לפינת בנות
קטגוריית "טיפוח" יש כבר מדריכים בה :C
2. פרשתי, נא לא להעתיק עמודים.
* ספיישל ממתקים *
חלק 2~מתכונים
אנחנו בספיישל ממתקים
במילה אחת יאמייייי
המתכונים הוכנו ע"י מאי
מצרכים:
100 גרם חמאה 100 גרם שוקולד מריר (רצוי 60% מוצקי קקאו) קצוץ 100 גרם (1 כוס) קוואקר 100 גרם (1 שקית) אבקת סוכר, רצוי מנופה 45 גרם ( 1/3 כוס) אבקת קקאו איכותית, רצוי מנופה 2 כפות חלב 1 כף של חלב 1 כפית תמצית וניל איכותית
לציפוי:
50 גרם ( 1/2 כוס) קוקוס טחון |
אופן הכנה:
|
פשטות מרכיביה וטעמה הילדותי והבלתי מתחכם הופכים את העוגה הזו לחביבת הקהל, גם אם הוא קהל בוגר שמקפיד להעדיף מנות מתוחכמות או נוהג לספור קלוריות. היא גם עוגת יומולדת נהדרת לילדים שלא רוצים עוגת שוקולד (כן, יש כאלה).
כדאי לדעת!
הקרם:
עשוי שמנת מתוקה, חלב ואינסטנט פודינג וניל. אבקת הפודינג מייצבת את הקרם ונותנת לו את טעם הווניל, בלי לפגוע במרקמו. חשוב להימנע מהקצפת יתר ולהקציף רק עד שנוצר מרקם של יוגורט סמיך. לאחר הרכבת העוגה ובמהלך השהייה במקרר, הקרם ממשיך להתייצב ולהתעצב. הקצפת יתר תייבש את הקרם. אגב, כמות הקרם תספיק גם להכנת העוגה בתבנית מעט יותר גדולה.
הרכבת העוגה:
שהעוגה תיראה יפה גם לאחר החיתוך, מקפידים ומסדרים את הביסקוויטים צמודים זה לזה וחתוכים לגודל המתאים, לפי הצורך. משתדלים גם למרוח את הקרם בשכבה אחידה וחלקה. למריחה מקצועית, מומלץ להצטייד בפלטה מדורגת, אותה ניתן למצוא בחנויות לציוד בישול, ובעזרתה ניתן ליישר את הקרם בתנועות ספורות בלי לפגוע באווריריותו.
הכלי:
טוב להכין את העוגה בתבנית מזכוכית שנושאת ביציבות את משקלה (תבנית אלומיניום חד פעמית לא מומלצת הפעם). נעים גם להגיש בה את העוגה לשולחן - כשהשכבות נראות דרכה במלואן.
סוג מתכון: חלבי | זמן הכנה: 30 דקות | זמן כולל: 4 וחצי שעות | תבנית 30X22 | רמת קושי: קל |
מצרכים:
2 מכלים (500 מ"ל) שמנת מתוקה להקצפה 32% שומן, קרה מאוד 1/2 1 כוסות (360 מ"ל) + 1/2 כוס (120 מ"ל) חלב, קר 8 כפות אינסטנט פודינג וניל (אפשר לשים את כל השקית, שמכילה 10 כפות) 1-2 כפיות תמצית וניל 500 גרם ביסקוויטים אפשרות לקישוט: כ־50 גרם שוקולד מריר |
אופן הכנה:
הקרם:
הרכבת העוגה:
קרמבו
קרמבו ביתי טעים להפליא, שכל אחד יכול להכין. כדי להפוך את העניין לפשוט אפילו יותר, אפשר להכין את העוגיות יום-יומיים מראש ולאחסן אותן בכלי אטום.
לעוגיות
לקרם הווניל
לציפוי
העוגיות
הקרם
הציפוי
תמונות של ממתקים
בקרוב נשים את המתכונים במתכונים.
תגובות אחרונות