כל הזכויות שמורות לLאתרים@ המעתיק יענש!
קרדיט ענקי לווינטר פאן על זה שהם לימדו אותנו איך לשנות את שם המשתמש
מי שצריך הינה כתובת האתר - http://www.moomoo.co.il/sites/danicohen124678
ראשיים~
קיבלנו \ זכינו - חדש!
------------------
בידור ~
-----------------
לכיף ~
------------------
מפעלים ~
מפעל עכברים - חדש!!!!!!!
-------------------
מוכנים -
-------------------
פעילויות ~
תחרות עיצובים ~ חדש!
קייטנת פוטוסקייפ - ההרשמה נסגרה!
-------------------
מנויים ~
אנחנו מזמינות מ... ומנויות ב..
-------------------
מדריכים ~ הכל עודכן וחדש!
איך לעצב חיבור תמונות בפוטוסקייפ
-------------------
לוח ספיישלים~
ספיישל טווטי
ספיישל אליאנה
ספיישל יום הולדת
ספיישל סוכריה
ספיישל אימוג'י
ספיישל אבטיח
ספיישל 2000 כניסות
ספיישל פיניאס ופרב
ספיישל מיניונים
ספיישל מריו
ספיישל קרמבו! חדש
--------------------
עזרים ~
איך לעשות אתר מצליח ~ עודכן!
-------------------
פוסטים -
" "
היוש בעמוד קינוחים יהיה מתכון לעוגה , סקרים שתכתבו לי בתגובות למטה את מספר הסקר והתשובה שלכם , ותראו פרק של ארתור בנושא קינוחים!
מתכון לעוגת שוקולד של קרין גורן:
תבנית קפיצית בקוטר 24 ס"מ
200 גרם שוקולד מריר
200 גרם חמאה
1 כוס סוכר (200 גרם)
6 ביצים
1/2 כוס קמח תופח (70 גרם)
2 כפות קורנפלור (20 גרם)
1 כפית קפה נמס
1/2 כוס שמנת מתוקה (120 מ"ל)
100 גרם שוקולד מריר
2 כפות ממרח שוקולד
מכינים את העוגה ואופים:
מחממים תנור ל-180 מעלות. בסיר על אש נמוכה ממיסים שוקולד וחמאה. מסירים מהאש ומצננים מעט.
מוסיפים סוכר ומערבבים. טורפים פנימה ביצים (במהירות, לפני שייקרשו מהחום).
מוסיפים קמח תופח, קורנפלור ואבקת נס קפה וטורפים כמה שפחות, רק עד שמתקבלת תערובת אחידה (ערבוב יתר יגרום לעוגה להיות "חנק").
משטחים בתבנית משומנת ואופים כ-40-30 דקות, עד שהעוגה תפוחה וסדוקה וקיסם הננעץ במרכז יוצא כמעט יבש (עם פירורים לחים). מוציאים מהתנור ומצננים לחלוטין.
מכינים את הציפוי, מצפים ומגישים:
יוצרים בעוגה כ-12 חורים בעזרת ידית של כף עץ – נועצים את הידית כמעט עד לתחתית התבנית (נוצרות "מחילות" בקוטר 1 ס"מ בערך).
במיקרוגל ממיסים שמנת מתוקה ושוקולד. מערבבים לתערובת אחידה. מוסיפים ממרח שוקולד ומערבבים.
מוזגים את ציפוי השוקולד החם על העוגה – הוא יצפה את העוגה וגם ימלא את החורים וזו בדיוק הכוונה.
מצננים להתייצבות הציפוי, לפני שמגישים. שומרים במקרר ומגישים בטמפ' החדר, או מחממים כל פרוסה כמה שניות במיקרוגל.
סקרים:
1. איזה עוגה אתם הכי אוהבים?
א. עוגת שוקולד
ב. עוגת ביסקוויטים
ג. עוגת גבינה
2. אתם יותר אוהבים....
א. קאפקייס
ב. עוגה
ג. בצק סוכר
ד. עוגיות
ארתור קינוחים:
https
I
תגובות אחרונות
תלחצו על התמונה, זה ממש חשוב לכולנו!
אתר חדש במומו!
מועדון הפוטושופ \\ The Photoshop Club
למה שלא תלכו להעיף מבט?
בקרוב יעלו פוסטים חדשים, תחרויות חדשות, פעילויות, עמודים וכל מה שרק תבקשו!
מדריכים, עזרים, עיצובים...
תלחצו על השם שלי ותסתכלו, מי יודע, אולי ממש תאהבו?
בטוח שממש תאהבו!