מה קורה?
הגעתם לפינה הישנה של האתר ..: הכי מתוק שיש!
מה יהיה ?
השבוע מתכון ל ...:קאפקייק שוקולד!!!
מצרכים :
100 גרם קמח תופח
40 גרם אבקת קקאו
1/2 כפיות אבקת אפייה
150 גרם חמאה רכה או מרגרינה לאפייה
150 גרם סוכר חום
1 כפית תמצית וניל
3 כפות חלב או מים
3 ביצים גדולות
לקרם החמאה:
100 גרם חמאה רכה או מרגרינה לאפייה
225 גרם אבקת סוכר
1 כף חלב או מים
1/2 כפית תמצית וניל
צבע מאכל בצבעים שונים
תבנית מאפינס עם 12 חורים ו12 כוסיות נייר
הוראות הכנה:
1. חממו את התנור ל - 180 מעלות. שימו את כוסיות הנייר בחורי התבנית הקאפקייקס.
2. נפו לקערה גדולה את הקמח, את אבקת הקקאו ואת אבקת האפייה.
שימו את החמאה או את המרגרינה בקערה אחת.
3. הוסיפו את הסוכר לחמאה וערבבו היטב עד שמתקבלת תערובת בהירה
ואוורירית. הוסיפו את תמצית הווניל והחלב או מים, וערבבו.
4. שברו ביצה לתוך ספל ושפכו אותה לתוך תערובת החמאה והסוכר.
הוסיפו כף אחת מתערובת הקמח וערבבו היטב. חזרו על הפעולה
עם שתי ביצים נוספות.
5. הוסיפו את שאר התערובת הקמח וערבבו בעדינות בעזרת
כף מתכת גדולה. הניעו את הכף בצורה של הספרה 8.
6. צקו את התערובת לתוך כוסיות הנייר. אפו במשך 12 - 15
דקות עד שהקאפקייקס תופחים ומתייצבים. השאירו אותם בתבנית
למשך כמה דקות ואז העבירו אותם לרשת מתכת להתקרר.
7. להכנת קרם החמאה שימו בקערה את החמאה או המרגרינה.
ערבבו בכף עץ עד שהיא רכה. נפו פנימה שליש מאבקת הסוכר וערבבו.
8. נפו פנימה את שאר אבקת הסוכר. הוסיפו את החלב או המים ואת התמצית
הווניל. ערבבו במהירות עד שהתערובת אוורירית. השאירו בקערה שליש מקרם
החמאה והעבירו את שני השלישים הנותרים לשתי קערות נפרדות.
9. הוסיפו לכל אחת משתי הקערות טיפות של צבע מאכל הצבעים שונים.
שהקאפקייקס קרים, מרחו עליהם את קרם החמאה הצבעוני.
א. אם אתם משתמשים הסוכריות צבעוניות, פזרו אותן מיד אחרי שמרחתם את קרם החמאה.
השתמשו ב - 175 גרם אבקת סוכר בלבד.
בשלב 8 נפו פנימה 40 גרם אבקת קקאו עם אבקת סוכר.
אל תוסיפו צבע מאכל.
תגובות אחרונות
פרשתי! ומה הסיבה?? תיכנסו לאתר שלי ותראו
אוי שחכתי... אף אחד לא ניכנס לאתר שלי...
ביוש
אסור לפרסם?
גם אצלי לא אבל זה לא עניין אתכם...