חומרים:

1. כוס וחצי של קמח תפוח אדמה
2. כוס קמח מצה
3. מלח,פלפל
4. חצי שקית אבקת אפיה
5. שליש כף אבקת סודה לשתיה
6. ביצה אחת
7. 2-3 כפות שמן 
8. 2 וחצי כוסות מים רותחים

אופן ההכנה:

1. אל תוך קערה עמוקה מכניסים את קמח תפוח האדמה וקמח המצה ומערבבים קלות
2. לאחר מכן מוסיפים את המלח והפלפל, אבקת האפיה והסודה לשתיה ומערבבים שוב
3. לאחר שכל החומרים היבשים כבר בקערה נוסיף את כפות השמן 
4. בקערה נפרדת או במיקסר נקציף את הביצה [ אין צורך ליותר מדי ] 
5. לאחר מכן נוסיף גם את הקציפה אל הכערה ונערבב מעט
[ זהו השלב בו רצוי לחמם תנור ל200 מעלות ]
6. אל הקערה נוסיף את המים החמים בהדרגה תוך ערבוב העיסה עד לקבלת עיסה אחידה
7. על משטח עבודה נפזר מעט קמח תפוח אדמה ונעביר אליו את הבצק
8. נקמח שוב מעט ובעזרת מערוך נרדד את הבצק עד לקבלת משטח דק
9. אל תבנית משומנת נכניס את עלה הבצד שיצרנו 
10. על הבצק נמרח רוטב פיצה [ אותו ניתן למצוא באתרנו ] גבינת מוצרלה וירקות חתוכים על פי בחירה
11. מכניסים לתנור חם (200 מעלות) לכ30 דקות בערך 

בתאבון!

רק משתמשים רשומים יכולים להגיב. לחצו כאן עכשיו כדי להירשם או להתחבר!

תגובות אחרונות

מאת: תומר2014
תאריך: 03/04/2013
הודעה: אתר יפה
מאת: kubh22
תאריך: 29/09/2012
הודעה: למי שיש מתכון מעולה ומוצא חן בעני מנהלי האתר נפרסם אותו כאן באתר וכולם יוכלו לטעום מימנו!!!!




כניסות שונות: 544
עמודים נצפים: 866
האתר עודכן לאחרונה בתאריך 29.09.2012

האתר השף הגדול!!! נבנה באמצעות מומו אתרים - בניית אתרים לילדים בחינם.
כל הזכויות שמורות ל ו \ או ליוצרי התוכן המקוריים. רוצים לבנות אתר בחינם? לחצו כאן עכשיו!
נתקלתם בתוכן פוגע? תוכן מפר זכיות יוצרים? לחצו כאן כדי לדווח לנו.