פרק 16
שירה אמרה חוץ מזה שהצלחתי יש היום למעיין יומולדת ואנחנו נבוא אנחנו מוזמנים גם וגם אלו מי שבאים:
איתמר, נופר,שירן,איתמר,אלינה,אליאנה,דני,ליסה,בתאל (בת דודה של מעיין) ריי,יסמין,רומי,נרי,קורל,ואופיר.
טוב אנחנו נבוא העיקר שדניאל לא בא, אמר תובל אנחנו הולכות להתארגן אמרו שירה ונמה שירה נכנסה לאמבטיה ואמרה איכס ונקתה את כל הדם... למזלי אני אמיצה ועצמה את העיינים וטעמה את הדם !! רגע זה לא דם, ! זה מתוק שירה התלבשה מהר ככה:
נמה ככה:
תובל בא עם ג'ינס וחולצה מה זה באופנה (לבנים) שירה אמרה הדם שבאמבטיה שלי הוא לא דם טעמתי אותו, זה משהו מתוק אז כנראה ש.. דניאל לא בא ממשפחת פשע, רק אבא שלו בא לחלק לך משהו מתוק וכנראה אחת מם לא הייתה טרייה וזה לא טוב לו, אז הוא מת אמר תובל נכון תובלי אין אתה חכם ! אמרה שירה ונשקה את תובל מחר נתנצל לדניאל טוב אני קניתי מתנה למעיין אמרה שירה גם אנחנו חיבוק הצמד הכי טוב אמרה נמה יוו !!!!!!!!!! המשך יבוא :)
(הפרק ארוך אהה?)
תגובות אחרונות
היי יש אתר חדש עם כל הפרקים של שבאבניקים- ממליצה מאוד להיכנס!!
תקציר פרק 6: בביקור של אבא של דבורה האבא לוקח את גדליה לביקור בגן חיות, שם הם פוגשים כל מיני חיות שקרויות על שמות המשפחה שלהם וגם את הזיקית שקרויה על שם גדליה, שם הוא מאבד את עשתונותיו ומתפרץ כלפי אבא של דבורה ויוצא מהגן חיות.
מי שרוצה לצפות בפרק אפשר דרך הקישור הבא: שבאבניקים עונה 2 פרק 6
שלום לכולם יש
באתרי ספיישל מועדון מסיבת הפיגמות
בואו מהר ואל תפספסו את הספיישל הגדול קדימה בואו. סליחה עם אסור לפרסם אם תרצו פיצוי.
קוראים לה 054טל2
היא איימה על ילדה מאתר סיפורים בהנהלת עדי
עדי פרשה ואז היא מגיבה תגובות לא נעימות
ועדי רק אמרה שהמקמקודים באתר שלה עובדים
כדי לראות ת'תגובות רוצו לאתר שלי!
טל תמותי ,