היי!!!!!

הגעתם לחלק השני של קארין גורן

מצטערות על העיכוב היינו עסוקות בדפים אחרים(:

נתחיל!!!!

עוגת קצפת, תותים ומרנג הפלאים
 

 

 

 

 

עוגת שכבות מהממת ביופייה, המורכבת מתחתית פירורי מרנג (שמכינים

בדרך מיוחדת, ללא הקצפה, ואופים תוך דקות בודדות במיקרוגל), קצפת

וניל ושכבת תותים בג'לי אדום.


להכנה בגרסת פרווה לליל הסדר- מחליפים את השמנת המתוקה

בשמנת

צמחית להקצפה ומשתמשים בחלב סויה או קוקוס במקום החלב הרגיל.

 

 

 

כמות: עוגה בתבנית קטנה ועמוקה בגודל

20X20 (רצוי שקופה)


להכנה צריך גם צלחות שמתאימות למיקרוגל

 

חומרים

 

למרנג:


1 חלבון ביצה


300 גרם אבקת סוכר

(3 שקיות)

 

לקצפת וניל:


1 מיכל שמנת מתוקה

(250 מ"ל

1 כוס חלב (240

מ"ל)

1 חבילה

אינסטנט פודינג וניל

 

 לתותים:


 1 סלסלה

קטנה תותים

 

 

לג'לי תות:


1 חבילה ג'לי תות


1/2 1 כוסות מים

רותחים (360 מ"ל)

 

 

אופן ההכנה

 

מכינים את המרנג:

שמים בקערה חלבון ואבקת סוכר ומערבבים מיד, עד לקבלת בצק לבן

(מתחילים לערבב

בעזרת מטרפה וכשהתערובת הופכת סמיכה עוברים ללישה בידיים).


מגלגלים את הבצק בידיים ל-12 כדורים, בגודל פלאפל בערך. 


מכינים 3 צלחות גדולות

שמתאימות

למיקרוגל, ומניחים על כל צלחת 4 כדורי בצק, באופן מרווח.

מחממים כל צלחת בנפרד במיקרוגל במשך דקה וחצי- הכדורים

יתחברו למרנג תפוח ולבן. מניחים למרנג להתקרר 5 דקות, ואז

משחררים מהצלחות בעזרת כף ושוברים בידיים לפירורים גדולים.

מפזרים את פירורי המרנג בתחתית התבנית.

 

מכינים את קצפת הוניל:


מקציפים במיקסר שמנת מתוקה, חלב ואינסטנט

פודינג

במהירות גבוהה למשך 2 דקות בערך, עד שהתערובת הופכת לקרם.


מעבירים את הקרם לתבנית, מעל פירורי המרנג, ומיישרים בעזרת לקקן.

 

מכינים את שכבת התותים:


מסירים את העוקץ הירוק בסכין מכל

תות וחותכים לאורך לרבעים. מפזרים את רבעי התותים מעל הקרם.

 

מכינים את הג'לי, מקררים ומגישים:


שמים את אבקת הג'לי בקערה

ומוזגים פנימה מים רותחים. טורפים בעזרת מטרפה עד שאין גושים.


מוזגים את הג'לי בעדינות מעל התותים.

 מעבירים את העוגה למקרר למשך שעתיים, לפני שפורסים ואוכלים.

 

 

בראוניז שוקולד גבינה

 

 

 

 

כמות: תבנית בגודל 27X33 ס"מ

 

חומרים

 

לתערובת הגבינה:

250 גרם גבינת שמנת 30%

שומן, בטמפ' החדד

250 גרם גבינה לבנה 5% שומן,

בטמפ' החדר 

100 גרם חמאה מומסת 

3/4 כוס סוכר (150 גרם) 

2 כפיות תמצית וניל 

3 ביצים 

1 כף קורנפלור (10 גרם)

 

לבראוניז:


300 גרם שוקולד מריר 

200 גרם חמאה

4 ביצים

1 כוס סוכר (200 גרם)

1 כוס דחוסה סוכר חום כהה

(240 גרם) 

1/4 1 כוסות קמח (180 גרם) 

1 כפית אבקת אפייה

1/2 כפית מלח 

1 כוס אגוזי מלך, שבורים (100

גרם)

 

 

בראוניז גבינה ושוקולד

 

אופן ההכנה

 

מכינים את תערובת הגבינה:

מערבבים יחד שני סוגי גבינה עם חמאה מומסת, סוכר, תמצית וניל וביצים.

מעבירים כוס מהבלילה לקערית. מוסיפים קורנפלור לקערית וטורפים היטב לתערובת חלקה ללא גושים. מחזירים לקערה

וטורפים לקבלת תערובת אחידה. מניחים בצד. 

 

מכינים את הבראוניז:

 מחממים תנור ל-170 מעלות. 

ממיסים יחד שוקולד וחמאה. 

בקערה נפרדת טורפים (לא מקציפים) ביצים ושני סוגי סוכר לתערובת אחידה. מערבבים פנימה את תערובת השוקולד. 

מנפים יחד לתוך הבלילה קמח, אבקת אפייה ומלח וטורפים היטב עד לקבלת תערובת חלקה ומבריקה. מערבבים פנימה

את האגוזים.

 

מרכיבים ואופים:

 

מרפדים תבנית בנייר אפייה, ומשאירים קצוות נייר מבצבצים לחילוץ קל. 


יוצקים את רוב תערובת הבראוניז לתבנית (שומרים בצד את יתרת התערובת לקישוט). יוצקים בעדינות את תערובת הגבינה על הבראוניז. 


בעזרת 2 כפות מפזרים ערמות קטנות מיתרת תערובת הבראוניז מעל הגבינה(אל תנסו למרוח את תערובת השוקולד או

ליצור שכבה אחידה –

המראה הסופי לא יהיה סימטרי וזה כל הקסם). 


אופים כשעה, עד ששכבת הגבינה מתייצבת. 


מצננים לחלוטין ומעבירים לשעתיים למקרר (כדי להקל על הפריסה)

שולפים מהתבנית (נעזרים בקצוות נייר האפייה), פורסים לריבועים ומגישים קר או בטמפ' החדר. שומרים במקרר. 

 

עוגת טירמיסו מפנקת (ודיאטטית!)

 

 

העוגה הזו היא המתנה שלי לכל המרזים והמרזות – היא נראית כמו חלום מתוק ואסור, וגם הטעם שלה

מרגיש כמו חטא, אבל היא לגמרי דלה וקלה. זו עוגת גבינה קרה בסגנון טירמיסו, עם בישקוטים בקפה וגם

תותים ואפילו טיפת שוקולד (כדי לחסוך עוד קצת בקלוריות אני משתמשת בשוקולד מריר ללא תוספת סוכר).

 

כמות: תבנית קפיצית בקוטר 22 ס”מ

 

חומרים

 

לקרם גבינה-וניל:


2 כוסות חלב 1% שומן  (480

מ"ל)


½ 1 חבילות אינסטנט פודינג

וניל (120 גרם)

1/3 כוס סוכר (65 גרם)


750 גרם גבינה לבנה 1/2%

שומן

 

לבישקוטים:

 

25 בישקוטים ("לשונות חתול")

לקישוט מסביב לעוגה


20 בישקוטים, בנוסף- לשכבות העוגה

 

1כוס נס קפה חזק מוכן וקר

(בלי סוכר או חלב)

 

לקישוט:


2 אצבעות שוקולד (מי שרוצה

לחסוך עוד בקלוריות יכול

להשתמש ב-4 קוביות שוקולד

מריר ללא תוספת סוכר)


תותים טריים, חצויים

 

עוגת דיאט טירמיסו חגיגית

 

 

אופן ההכנה

 

 

 

 

 

מכינים את הקרם:


בקערה טורפים חלב, אינסטנט פודינג וסוכר ומשהים ל-5 דקות בצד, עד להסמכה. טורפים פנימה את

הגבינה.

 

 

 

 

 

מכינים את קישוט הבישקוטים: 


מקצרים בסכין 2 ס”מ מכל אחד מ-25 הבישקוטים (לקישוט) בחתך ישר ככל האפשר. מעמידים את

הבישקוטים על הצד החתוך בצפיפות בהיקף התבנית (אם חתכתם ישר הם יעמדו ביציבות).

רק משתמשים רשומים יכולים להגיב. לחצו כאן עכשיו כדי להירשם או להתחבר!

תגובות אחרונות

מאת: דוד סבא
תאריך: 18/11/2020
הודעה: היי אני דוד סבא ואני אתר חדש אני אשמח מאוד אם תיכנסו אלי ותעזרו לי לגדול עברו רק כמה ימים וכבר אנחנו מובילים אז אשמח מאוד תודה מראשhttp://www.moomoo.co.il/sites/dodsabacoolsite
מאת: music.go
תאריך: 28/07/2020
הודעה:

עוד ביט שבועי 

מmusic.go - מבית חוחו

         
תאריך: 16/05/2020
הודעה:

71d0be10f4475e0eff139b8a793387e45ebfb017

שלום וברוכים הבאים לחוחו, אנחנו אתר מתחיל. נשמח לקבל את עזרתכם!

כתבו לנו בתגובות מה מעניין אתכם (כן כן, אתכם)

נעשה סקר כולל והתשובה עם הכי הרבה הצבעות תיבחר!

מאת: liorgth
תאריך: 19/12/2019
הודעה: מדריך React
מאת: liorgth
תאריך: 19/12/2019
הודעה: מדריך Node.js
תאריך: 30/08/2019
הודעה:

eab79879416def839d4c6153e4f8d9845d691c7d

*תלחצו על התמונה או על השם שלי כדי להיכנס לאתר♥

מאת: tal|nikol
תאריך: 02/11/2018
הודעה:

62bdc6fa38dcaa6afaacf77960eb3ed55bdc529f

סורי אם אסור לפרסם, נשמח אם תכתבו לנו בתגובות♥

תאריך: 22/08/2018
הודעה: 2nnmi1tkkdtj.gif
תאריך: 21/08/2018
הודעה: היי יש לי אתר חדש בשם movie free וכל יום עולה סרט\סדרה חדש\ה היום עלה באתר שלי הסרט אושן 8 זה סרט מדהים אני ישמח שתיכנסו ותגיבו♥
תאריך: 27/07/2018
הודעה: הקיץ לוהט ואתם בורחים למזגן? משעמם לכם? כנסו לחופשוני, עיתון אינטרנטי חינמי לחופש הגדול, שנוצר במיוחד לילדים. בין הפעילויות באתר: כתבות שוות, מדורים שבועיים מגניבים, ערוץ יוטיוב עם מדורים מצולמים ואפילו חדר בריחה אינטרנטי שכדי להיכנס אליו לא צריך לזוז מהכיסא והמזגן! fmtlhyz0oytz.gif
עמוד:




כניסות שונות: 476393
עמודים נצפים: 537629
האתר עודכן לאחרונה בתאריך 18/04/2017

האתר אספרסו עיצובים נבנה באמצעות מומו אתרים - בניית אתרים לילדים בחינם.
כל הזכויות שמורות ל ו \ או ליוצרי התוכן המקוריים. רוצים לבנות אתר בחינם? לחצו כאן עכשיו!
נתקלתם בתוכן פוגע? תוכן מפר זכיות יוצרים? לחצו כאן כדי לדווח לנו.