מומו בדיחות
ראשי משחקים בדיחות תמונות צחוקים הורדות סקרים טריוויה המזבלה המועדון הרשמה למומו \ התחברות
מיין לפי:
כללי
שני משוגעים רצו לברוח מבית המשוגעים. אמר המשוגע הראשון: "אני אדליק פנס ואתה תטפס על קרני האור ותצא!".
אמר השני: "מה אתה חושב שאני משוגע?! אני מכיר אותך, אתה תכבה את הפנס ואני אפול!".
מאת: מומו הפרה, 31/05/2026
ילדה: אמא תגידי יש מלאכים?
אמא: כן חמודה.
ילדה: ותגידי מלאכים יכולים לעוף?
אמא: כן חמודה. למה את שואלת את כל זה?
ילדה: כי אתמול כשהיית בעבודה, אבא קרא למנקה "מלאך שלי" והיא לא עפה.
אמא: אל דאגה, מחר היא תעוף!
מאת: מומו הפרה, 31/05/2026
אישה אחת יורדת לסופר וקונה חלב אחד, לחם אחד, ביצה אחת, משקה אחד ושוקולד אחד. כשהיא באה לשלם שואל אותה המוכר: "תגידי מותק, את רווקה?"
האישה: "כן איך ידעת?"
המוכר: "כי את מה זה מכוערת..."
מאת: מומו הפרה, 31/05/2026
איפה קונה איש עם יד אחת?
- בחנות יד שניה.
מאת: מומו הפרה, 31/05/2026
למה הבת של שרית חדד לא יכלה לינוק ממנה אחרי שהיא נולדה? כי היא היתה בשרית
מאת: מומו הפרה, 31/05/2026
אני מתגעגע לימים שבחורות היו רודפות אחריי.
אבל הבטחתי לעצמי שאני מפסיק לגנוב תיקים ...
מאת: מומו הפרה, 17/06/2025
אתמול התקיים אירוע השקה לממתיק מלאכותי חדש.
יודעים למה לא שמעתם עליו?
כי האירוע לא סוכר.
מאת: מומו הפרה, 08/04/2025
אתם יודעים איך קיר עצבני מדבר?
- בטון מאיים
מאת: מומו הפרה, 08/04/2025
חוטב עצים כרת יום אחד עצים על שפת הנחל, כשלפתע נפל הגרזן אל המים. כאשר החל החוטב לבכות, הופיעה פיה ושאלה אותו: "מדוע אתה בוכה?". "נפל לי הגרזן למים ואני צריך אותו, על מנת להרוויח כסף למחייתי", ענה לה. הפיה נכנסה לנחל והוציאה ממנו גרזן מזהב. "האם זה הגרזן שלך?", שאלה, "לא", ענה לה החוטב. הפיה נכנסה לנחל בשנית ויצאה ממנו כשהיא אוחזת בגרזן מכסף . "האם זה הגרזן שלך?", שאלה. "לא", ענה לה החוטב. הפיה נכנסה לנחל בשלישית ויצאה עם גרזן מברזל. "האם זה הגרזן שלך?", שאלה "כן!", ענה לה החוטב בשמחה. הפיה היתה כל כך מרוצה שמצאה אדם ישר, ונתנה לו במתנה את כל שלושת הגרזנים, וחוטב העצים הלך לביתו כשהוא שמח וטוב לבב.

כמה ימים לאחר מכן, הלכו חוטב העצים ואשתו לטייל על שפת הנחל, כשלפתע נפלה האישה למים. חוטב העצים החל לבכות, ושוב הגיעה הפיה ושאלה אותו לפשר הבכי. "אשתי נפלה למים!", ענה לה החוטב האומלל. הפיה נכנסה למים והוציאה מהם את בר רפאלי. "האם זו אשתך?", שאלה. "כן!", ענה לו החוטב. "שיקרת לי", צעקה הפיה, כשהיא רותחת מזעם. "תביני", ענה לה החוטב, "אם הייתי אומר לא לבר רפאלי, היית מציעה לי את רותם סלע, ואם הייתי אומר לא גם לה, היית מוציאה את אשתי, הייתי אומר כן, ואז היית נותנת לי את כל השלוש... תביני, אני אדם עני, אני לא מסוגל להחזיק את שלושתן, לכן אמרתי כן לבר רפאלי". מוסר השכל: כאשר גבר משקר, זה לעולם מסיבה טובה ולמען האנושות כולה.
מאת: שחר, 28/08/2024
אישה קובעת עם הרטפא שלה פגישה דחופה ומגיעה אליו כשהיא נרגשת ורועדת.
היא אומרת לו "דוקטור בבקשה תבדוק אותי,
כשקמתי הבוקר הבטתי במראה וחשכו עיניי! השיער שלי כולו התנפל והתפצל, העור שלי הפך מקומט וחיוור, יש לי שקיות וקמטים מתחת לעניים ויש לי מבט מזוגג בעניים. מה לא בסדר אצלי דוקטור?!"
הרופא הביט בה כמה דקות ואמר ברוגע:
"ובכן, אני יכול לומר לך שהראייה שלך מצויינת".
מאת: חן, 28/08/2024